GRN schrijft notitie m.b.t. windturbines en de herijking RODE beleid

10-03-2021 | Infrastructuur & milieu, Toerisme & recreatie, Wonen

De afgelopen periode heeft de Gemeenschapsraad Neede gewerkt aan een notitie m.b.t. windturbines en de herijking van het RODE beleid. Voor deze notitie hebben we ons gefocust op de 4 belangrijkste thema’s, waarbij we ook onze aanbevelingen en maatwerkeisen in het rapport hebben ge├»mplementeerd.

  • De (gezondheids-) effecten van windturbines.
  • De effecten op het kleinschalige Achterhoekse coulisselandschap van met name grote windturbines.
  • De wijze waarop participatie zal plaatsvinden.
  • En de juridische aspecten die daarmee samenhangen

Voor vragen of een verzoek om meer informatie m.b.t. de inhoud kunt u contact opnemen met de heren N. de Gooijer en M. van der Werff via info@gemeenschapsraadneede.nl. Binnen de Gemeenschapsraad Neede de inhoudelijk deskundigen op dit thema.